2013.09.27.
12:39

Írta: Mademoiselle Marshmallow

Cukorkás képkeret

Ma ismét egy "Csináld-Magad" tárggyal készültem Nektek, méghozzá egy képkerettel, természetesen cukorkás kivitelben. Megint nagyon egyszerű az egész, kell hozzá egy keret, szerintem ez a dekoráció jobban mutat egy ilyen álló, talpas képkeretnek, mint egy klasszikusabb falra szerelhetőnek. (de ez már ízlés kérdése.)

Amire szükség lesz:

-Képkeret
-Akrilfesték, két színben( pasztel árnyalatok)
-Ecset
-Színes kis cukorkák
-Pillanatragasztó

Elkészítése:

A képkeret oldalait befestjük az akrilfestékkel, felváltott színekkel, tehát, minden szemközti oldal legyen ugyanolyan színű. 
A talpat is befestjük. Itt eldönthetjük, hogy melyik szín domináljon, és ennek megfelelően fessük be; vagy akár fel is oszthatjuk a területet.
( Nekem az tetszik, ha a pereme van ellenkező színűre festve, az ad neki egy kis extra játékosságot.)
Miután a festék megszáradt, a keret négy sarkába cseppentsünk a ragasztóból, majd nyomjuk oda a cukorkát. Pár másodpercig tartsuk, hogy megköthessen, majd engedjük el.
Tegyünk bele egy számunkra kedves képet, vagy levelet, és kész is a dekoráció.

kepkeret.jpg

NAGYON JÓ FESTEGETÉST, ÉS MÉG JOBB EREDMÉNYT KÍVÁNOK!

/Mademoiselle Marshmallow/



Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thesweetlife.blog.hu/api/trackback/id/tr905536149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása