2013.11.22.
20:39

Írta: Mademoiselle Marshmallow

Babaköszöntő torta

A szomszéd kisbaba születésének tiszteletére készítettem ezt a babaköszöntő tortát!
Nagyon aranyos a kisfiú, olyan picike, még csak pár hetes. Amikor átvittük a tortát éppen békésen aludt a kiságyában a fiúcska.
Remélem mindig ugyanilyen aranyos, boldog és egészséges marad!

babyboycake_1.png

A tortát egy korábbi kreálmányom mintájára készítettem. Nagyon hasonló a két torta, azonban az első az nem babaköszöntő, hanem babaváró tortának készült. Itt még nem tudhattuk a születendő gyermek nemét, ezért többféle babaszínt használtam, a mostaninál azonban a kék dominált.


babaycake.jpg

Citromos-vaníliás krémet rejt, a külső marcipánburkolat.

Egy kisbaba születése a legnagyobb öröm, ami egy családot érhet. Tapasztalatból tudom, hogy a szülők nagyon tudnak örülni egy erre az alkalomra készített tortának.
Remek ajándék lehet akár babaköszöntőre, vagy keresztelőre is.

Arra az estre, ha Ti is szeretnétek meglepni egy hasonlóval a szeretteiteket összegyűjtöttem az internetről a számomra legkedvesebb babás tortákat.
Az egyszerűbbtől egészen a teljesen élethű pelenkás alkotás találtok variációkat. Az utóbbi egy hihetetlenül aprólékos és precíz munka, azonban nekem kicsit morbid lenne egy ennyire  élethű tortát felvágni...:)

Nektek melyik tetszik a legjobban?

 

 TOVÁBBI NAGYON SZÉP NAPOT, EGÉSZSÉGET ÉS BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK MINDEN KISBABÁNAK, ÉS AZ ANYUKÁJUKNAK!

/Mademoieselle Marsmallow/ 



Szólj hozzá!

Címkék: torta marcipán babaköszöntő babaköszöntő torta

A bejegyzés trackback címe:

https://thesweetlife.blog.hu/api/trackback/id/tr695644044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása