2013.12.05.
10:00

Írta: Mademoiselle Marshmallow

Ünnepi hangulatban

Kedves Blogolvasók!

Engedjétek meg, hogy így az ünnepek közeledtével egy kicsit szentimentálisra vegyem a hangulatot, és megköszönjem Mindnyájatoknak, azt a hihetetlen boldogságot, amit nekem szereztetek mióta elindult ez az oldal.
Az index csapatának köszönhetően rengeteg emberhez eljutottak az alkotásaim, írásaim, amiért mérhetetlenül hálás vagyok Nekik, a pozitív fogadtatás, a rengeteg "like", és a kedves kommentek pedig a hab ezen az édes süteményen. 
December hónapra rengeteg ünnepi finomsággal készültem Nektek!
Lesz közte könnyebb, egyszerűen elkészíthető, és kicsit macerásabb is, de remélem Mindenki megtalálja a Neki valót, és hozzájárulhatok egy kicsit az ünnepi készülődés, és fejetlenség megkönnyítéséhez.

Figyelmetekbe ajánlom a blog facebook oldalát is, ahol az itt olvasottakon kívül egyéb recepteket, Sweet tippeket, képeket, és egyéb érdekességeket is találtok!

www.facebook.com/blogthesweetlife

Megéri a like gombra kattintani, mert nem sokára nyeremény játékot hirdetek  az oldal kedvelői közt.

 


c4f9482f7cbbdb2c19014502c73b6165.jpg




TOVÁBBI NAGYON SZÉP NAPOT KÍVÁNOK MINDEN KEDVES SWEET LIFE OLVASÓNAK!

/Mademoiselle Marshmallow/



Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thesweetlife.blog.hu/api/trackback/id/tr855675306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása