Habár húsvét már elmúlt, és még jó sokat kell aludni a következőig; de miért kellene addig várnunk, a nyuszizással? Szerintem nem kell, hiszen ennek a cupcake-nek az elkészítése nagyon élvezetes, és egyszerű, és csupán egy titka van: a minél hosszabb fülek! :)
Elkészítése:
Megvárjuk, amíg a muffinok kihűlnek.
Tetejüket a sárgakrémbe mártjuk, ha szükséges késsel egyenletesen eloszlatjuk.
Kókuszreszelékben meghempergetjük, hogy szép bundás legyen a nyuszink.
Várunk pár percet, amíg kicsit megköt, szárad.
Mazsolából orrot, tortadarából bajszot,
fehér csokoládéból pedig fület készítünk.
Kis bevágást ejtünk a fején, és feltesszük a füleket.
Sweet tipp: A Truffes latte vanille című bejegyzésben leírt, egyszerűsített módon temperáljuk a fehér csokit, majd zsírpapírból formáljunk nyomózsákot, és ebbe töltsük a csokoládét. Nyomjunk belőle egyenlő nagyságú, hosszú ovális alakokat, azaz alakítsuk ki a füleket.( Ha nem megy a zsákformálás, akkor egy pálcikát mártsunk a csokoládéba, és azzal "fessük" a füleket zsírpapírra.) Helyezzük hűtőbe, amíg megszilárdul.
NAGYON JÓ NYUSZIZÁST, ÉS MÉG JOBB ÉTVÁGYAT KÍVÁNOK!
/Mademoiselle Marshmallow/
Utolsó kommentek